Tarvitset:
5dl mantelimaitoa
2pss kuivahiivaa
n. 12-14dl vehnäjauhoja
150g maidotonta margariinia (esim. sininen keiju)
2dl sokeria
1rkl kardemummaa
1tl suolaa
Kanelia
Raesokeria
Lämmitä mantelimaito kädenlämpöiseksi. Lisää maitoon hiiva, sokeri, suola ja kardemumma.
Sekoita nesteeseen n. 1/3 jauhoista.
Lisää sulatettu margariini.
Alusta loput jauhoista taikinaan.
Vaivaa taikinaa hyvin ja anna kohota kaksinkertaiseksi liinan alla.
Levitä pöydälle jauhoja ja kauli puolet taikinasta kerrallaan levyksi.
Levitä levyn päälle margariinia, sokeria ja kanelia.
Rullaa taikina tiiviiksi rullaksi ja paloittele kolmion muotoisiksi paloiksi.
Nosta pullat pellille ohuin reuna ylöspäin ja paina ohuinta kohtaa keskeltä alas päin, jotta saat pullista korvapuustin muotoisia.
Anna kohota pullina liinan alla vielä n. 30 min.
Voitele sokeri vesi seoksella ja ripottele päälle raesokeria.
Paista uunissa 200 asteessa n. 10-15 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.