Tarvitset:
100g margariinia
1,5 dl sokeria
1 muna
1 dl maitoa
2,5 dl jauhoja
n. 0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
200 g Fazerin valkoista leivontasuklaata
Valkosuklaavaahto:
2 dl kermaa
100 g Fazerin valkoista leivontasuklaata
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kananmuna.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan, mahdollisimman vähän sekoittaen.
Kääntele pilkottu suklaa joukkoon.
Annostele muffinivuokiin ja paista 190 asteessa n. 20 minuuttia.
Tee kuorrutus sulattamalla suklaa kerman joukkoon kattilassa.
Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi ja sen jälkeen vatkaa vaahdoksi.
Pursota suklaavaahto muffinien päälle.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.