suklaavalk.jpg

Tarvitset:

100g margariinia

1,5 dl sokeria

1 muna

1 dl maitoa

2,5 dl jauhoja

n. 0,5 dl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

200 g Fazerin valkoista leivontasuklaata

 

Valkosuklaavaahto:

2 dl kermaa

100 g Fazerin valkoista leivontasuklaata

 

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kananmuna.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan, mahdollisimman vähän sekoittaen.

Kääntele pilkottu suklaa joukkoon.

Annostele muffinivuokiin ja paista 190 asteessa n. 20 minuuttia.

Tee kuorrutus sulattamalla suklaa kerman joukkoon kattilassa.

Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi ja sen jälkeen vatkaa vaahdoksi.

Pursota suklaavaahto muffinien päälle.